COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er cookies egentlig?
3. Sådan kan du slette og blokere for cookies
4. Derfor bruger vi cookies
5. Trafikstatistik med Google Analytics
6. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

ENERGY PROACTIVE REVOLUTION APS
CVR-NR: 37370878
Østerbrogade 125, 5. sal
2100 Kbh. Ø
Telefon: (+45) 42 23 30 53& (+45) 28 69 21 84
Email: info@billigstebank.dk

2. Hvad er cookies egentlig?

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan kan du slette og blokere for cookies

Du kan sagtens slette og/eller blokere for cookies på din browser. I linket finder du en guide til dette: http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Derfor bruger vi cookies

Vi bruger cookies grundet den tekniske funktionalitet. Cookies husker blandt andet dine indstillinger og præferencer, som gør din oplevelse og færden endnu bedre. Desuden bruger vi dem samtidigt til at måle trafikken på vores hjemmeside, så vi har et oveblik over, hvor mange der besøger hjemmesiden.

5. Trafikstatistik med Google Analytics

På billigstebank.dk anvender vi standard cookies fra Google Analytics, for at måle trafikken på hjemmesiden. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics via dette link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil. Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os dine oplysninger. Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. De personlige oplysninger bruges til at få større kendskab til dig. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores tjenester, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. brug af personoplysninger:
Ønsker du de personoplysninger vi registrerer, kan du få dem tilsendt. Du kan sende en mail på info@billigstebank.dk eller ringe på telefonnummer (+45) 42 23 30 53 & (+45) 28 69 21 84. Du kan desuden gøre indsigelse mod registrering af dine personoplysninger i henhold til reglerne i Persondataloven.