Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wpb_admin_account' not found or invalid function name in /var/www/billigstebank.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298
Rentefri finansiering → hvor kan du få rentefri finansiering?

Rentefri finansiering

En rentefri finansiering er som ordet indikerer, hvor du har finansieret noget rentefrit eller med andre ord, hvor du ikke betaler renter. En rentefri finansiering er noget, som vi alle ønsker især, hvis vi skal låne penge, da vi dermed kun skal betale det antal penge tilbage, som vi har lånt. Dette er derfor en attraktivt finansiering, som er den mest optimale og fordelagtige måde at finansiere noget på.

Du kan gøre dig klogere på renter og deres omkostninger her.

Billede af rentefri finansiering

Er det muligt at få rentefri finansiering?

Når det er sagt, så er rentefri finansiering ikke altid muligt. Det er blandt andet ikke muligt at finansiere et hus eller bil uden renter, medmindre det købes kontant. Hvis du skal optage et lån i forbindelse med huskøb eller bilkøb, så er der renter på lånet. Dette skyldes selvfølgelig, at låneudbyderen låner et højt beløb penge ud og ved at pålægge renter er låneudbyderen mere sikker på, at få sine penge tilbage. Derudover tjener de penge ved dit lån i form af renter. Det giver ikke mening for låneudbyderen at låne dig penge, så du f.eks. kan lave rentefri finansiering på dit hus, da låneudbyderen dermed ikke tjener noget på dig og dermed ikke ser en fordel eller har incitament til at låne dig pengene.

Det skal her understreges og tilføjes, at det selvfølgelig er muligt at finansiere alt med en rentefri finansiering herunder også hus og bil, hvis du har pengene kontant og dermed ikke er nødsaget til at optage et lån. I forhold til lån, så kan du læse om lån uden renter her.

Hvor kan jeg få rentefri finansiering?

Udover at du som nævnt overstående kan få rentefri finansiering alle steder, hvis du køber kontant, så kan du også støde på det i forretninger. Der er mange forretninger i Danmark, der tilbyder, at du kan låne til f.eks. mobil, fjernsyn, computer, sofa eller andet uden at betale renter. Dette betyder dog, at du reelt set aldrig får pengene i hånden, men at det gør forretningen. På den måde er forretningen sikker på, at ”dine” penge ligger i deres butik og de dermed får salget. Du skal være opmærksom på prisen på din vare, da prisen ofte er dyrere end, hvis du ikke køber det over lån.

Der kan derfor siges, at bare fordi du kan få rentefri finansiering, så har låneudbyderen sikret sig, at de tjener penge på lånet, så du skal derfor ikke lade dig narre.

Det skal tilføjes, at der ofte er gebyrer på lånet. Gebyrer kan variere fra låneudbyder til låneudbyder og det anbefales i den forbindelse, at du undersøger prisen på gebyret, inden du takker ja til et lån. Gebyrer kan i nogle tilfælde ende i op til flere tusinde af kroner, som du skal betale tilbage.

Billede af rentefri finansiering

Låneudbydere på internettet

Der findes mange forskellige låneudbydere på internettet, der tilbyder rentefri finansiering på et lån i op til 30 dage. Dette gør det muligt for dig, hvis du står og mangler penge til f.eks. en regning, og du ved, at du får pengene måneden efter til at betale lånet ud. Hvis du ikke når at betale lånet ud inden for f.eks. de 30 dage, så bliver der som regel pålagt høje gebyrer og renter.

Det er derfor altid en god idé at overveje, om man reelt set mangler, det man står og vil låne penge til. Derudover er det vigtigt at have i baghovedet: aldrig lån flere penge, end du kan betale tilbage.