Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wpb_admin_account' not found or invalid function name in /var/www/billigstebank.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298
Om os - Billigstebank.dk researcher bankmarkedet for dig

Om os

Billigstebank.dk

Billigstebank.dk er en onlineplatform som løbende vil holde dig opdateret på de seneste nyheder og ændringer på bankmarkedet. Billigstebank.dk researcher bankmarkedet for dig, så du blot skal læse vores artikler for at følge med i, hvad der rører sig blandt bankerne samt realkreditinstitutter i Danmark. Derudover kan det være alt lige fra, hvordan bankerne vurderer dig som bankkunde, til hvad du skal være opmærksom på, når du skal forhandle med din bank.

Sidder du med nogle spørgsmål til nogle af artiklerne, eller spørgsmål til din egen bank situation vil vi hellere end gerne høre fra dig. Har du input til nogle af artiklerne, om emner vi ikke har været omkring, tager vi gerne imod det.

Billigstebank.dk er der for dig som læser, og vi er derfor først tilfredse, når vores læsere er tilfredse. Vi bestræber os på, at levere indhold, som du finder interessant og relevant. Vi tager derfor gerne imod alt ris og ros, du måtte sidde med.

Kontakt
Telefon: 42 23 30 53 og 28 69 21 84

Billigstebank.dk er en del af Pengerådgivning.dk.