Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wpb_admin_account' not found or invalid function name in /var/www/billigstebank.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298
Bankpriser → Sikrer dig at du har de billigste priser i din bank

Bankpriser

Der er mange forskellige banker i Danmark og der er i den forbindelse også mange forskellige bankpriser. Bankpriser er prisen på at være kunde i din bank. Med prisen menes der f.eks. renter og gebyrer.

En rente er som regel knyttet til et lån fordi, at det er prisen for at låne penge. Du kan med andre beskrive renten, som den betaling låneren betaler til udlåneren, som kompensation for at låne pengene. Et gebyr er det, som du skal betale nogle for at gøre en tjeneste eller ydelse for dig. Dette kunne f.eks. være, hvis banken skal oprette et lån for dig, så tager de nogle gange et gebyr. Der kan være gebyr på mane forskellige tjenester og ydelser.

Det kan derfor siges, at renter og gebyrer er penge eller omkostninger, som du skal betale udover f.eks. den sum af penge du ønsker at låne. Det er derfor vigtigt, at undersøge de forskellige bankpriser og dermed undgå for høje renter og gebyrer.

billede af bankpriser

Undersøg bankpriser og forhandle med bankerne

Som nævnt overstående så er det en fordel, at undersøge de mange forskellige banker i Danmarks bankpriser og dermed forsøge at få den lavest mulige bankpris. Måden hvorpå du kan undersøge bankpriserne, er ved først og fremmest at være opdateret på, hvad du betaler af priser på nuværende tidspunkt i din nuværende bank. Dernæst kan du sammenligne disse priser med andre banker. Du kan forsøge, at tage kontakt til de andre banker og få nogle tilbud hjem for at se de specifikke priser. Der findes dog også forskellige hjemmesider, hvor du kan sammenligne bankpriserne. Herunder kan pengepriser.dk og mybanker.dk nævnes.

Derefter er du klar til at gå i ”aktion” eller med andre ord starte en forhandling. Bankerne er i skarp konkurrence mod hinanden og det kan du som kunde udnytte. Står du i den situation, at du via din undersøgelse af bankpriserne kan se, at du betaler højere priser i din nuværende bank end du ville kunne betale i anden bank, så kan du forsøge at forhandle med din nuværende bank. Du skal med andre ord gøre din nuværende bank opmærksom på, at du ønsker nogle skarpere priser, da du ellers kan hoppe over til konkurrenten og dermed skifte bank. Er du en god kunde i din nuværende bank, så vil din nuværende bank rykke sig en del for at beholde dig som kunde.

Inden at du går i forhandling med banken, er det vigtigt, at du ved, at det kan ende ud i, at banken ikke rykker sig og at du dermed må skifte bank. Du kan læse nærmere om bankskifte i en tidligere artikel her.

billede af bankpriser

Få uvildig rådgivning i bankpriser

Det kan virke svært og uoverskueligt at danne sig et overblik over, hvad du betaler af priser på nuværende tidspunkt i din bank. Det kan i den forbindelse dermed også være svært at vide, om man betaler for meget i forhold til i andre banker.

Du kan derfor med fordel søge rådgivning af en uvildig rådgiver. En uvildig rådgiver er uafhængig af banken og ønsker derfor ikke at tjene penge på dig i form af renter og gebyrer. En uvildig rådgiver kan med andre ord helt objektivt hjælpe dig med, at undersøge dine nuværende bankpriser. Dernæst kan du få rådgivning i, om du skal skifte banke eller forsøge at forhandle med din nuværende bank. I langt de fleste tilfælde kan en uvildig rådgiver endvidere forhandle med banken for dig.

Du kan booke et gratis og uforpligtende rådgivningsmøde her, hvor du har mulighed for at finde ud af, hvordan en uvildig rådgiver kan hjælpe dig.