Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wpb_admin_account' not found or invalid function name in /var/www/billigstebank.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298
Danske bank gebyr → Betaler du for meget i gebyr?

Danske bank gebyr

Danske bank er navnet på en af de mange danske banker. Danske bank er Danmarks største bank og finansielle bank. Banken har et bredt skare af kunder, herunder kan privatkunder, små og store virksomheder samt intentionelle kunder nævnes.

Bankerne er en forretning, der ønsker at tjene penge og overskud hvert år. Måden hvorpå bankerne tjener penge på, er blandt andet på deres kunder i form af renter og gebyrer. På trods af at Danske bank er Danmarks største bank, så er de ikke nødvendigvis den billigste for dig, da de ligesom andre banker også har renter og gebyrer på, som deres kunder skal betale med det formål at tjene penge til banken.

billede af danske bank gebyr

Hvad er Danske Bank gebyr?

Gebyr er de penge, du betaler for at være kunde i banken og bruge deres services. Renter er de ekstra penge, som du betaler for at optage et lån. Du kan læse nærmere om renter og renteudvikling her. Alle banker har renter og gebyrer, som du som kunde skal betale for. Priserne på dette kan dog være forskellige fra bank til bank.

Danske banks gebyr og rente priser kan du læse om på danske banks hjemmeside. De informerer her deres kunder og potentielle kommende kunder om deres priser.

Det er vigtigt, at du som kunde i Danske bank eller en anden bank i Danmark er bevidst om, hvad du betaler i renter og gebyrer, da det er penge, som du kan spare og dermed have mere til dig selv i hverdagen. Herunder kan blandt andet prisen for en bankoverførsel nævnes, hvis banken hjælper dig. Det kan være en fordel, at oprette betalingsservice aftaler eller selv klare dine bankoverførsler. Danske bank har forholdsvis høje gebyrer for kunder, der ikke er tilmeldt et såkaldt kundeprogram.

Alle banker har hver deres strategi og måde at føre forretning på. Det er i den forbindelse vigtigt, at du som kunde i en bank sammenligner din nuværende bank med de andre banker på markedet for at være sikker på, at du ikke betaler for meget i f.eks. renter og gebyrer. Du kan sammenligne bankerne på en lang række flere parametre end nødvendigvis pris. Du kan læse nærmere om bank sammenligning her.

billede af danske bank gebyr

Forhandl om priserne på gebyr og renter

Hvis du står i den situation, at du er kunde i den bank, du ønsker at være kunde i, men at du har undersøgt markedet og som resultat deraf fundet ud af, at du betaler for høje priser i gebyr og renter i forhold til andre, så kan du med fordel forsøge at forhandle. Du kan forhandle med din nuværende bank.

Du skal ikke være bange for at forhandle med din nuværende bank. Hvis du er en god kunde i din nuværende bank, så vil din bank som regel gå langt for at beholde dig som kunde. Du skal dog selvfølgelig være opmærksom på at, hvis din nuværende bank ikke kan give dig lavere priser, så kan det resultere i, at du skal skifte bank.